logotype
Language: På svenska In english
logotyper
ALLMÄNT
CAMPUS
 

NYHETSARKIVET, NYTT OCH GAMMALT I EN ENDA RÖRA

Aktuella · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013 · 2012 · 2011 · 2010 · 2009 · 2008 · 2007 · 2006 · 2005 · 2004

PUBTÖMNING RONNEBY

Årets sista kväll sänker Sekten priset i baren med fem spänn. Öl för 15:-/flaska eller kanske Grevens halvliters för ynka 25 bagis.

info

PUBTÖMNING & BAND

På torsdag 14/12 är det dags för årets sista kårkväll då vi även säljer ut vissa ölsorter. Under kvällen så spelar rock n roll bandet D.N.I. De går på scen 22.30 Mer info om bandet hittar du på www.dni.se. Inträde 30kr.

JULSITTNING

Den 9/12 2006 kommer seklets fetaste sittning att äga rum på RON i Ronneby, biljetterna säljs på kårexpeditionerna till och med den 4/12. För endast 200:- bjuds det på förstklassig mat, underhållning, eftersläpp och garderob på Natti samt bussar hem för de som inte har sin hemvist i Ronneby.

info

KA-SCHING TORSDAG 30/11

Nu på Torsdag 30/11 är det dags för årets sista Ka-Sching. Vi gästas då av trubadurerna 37 special som spelar från kl 23-01. Vi får även besök av en gäst DJ! Inträde 30kr. Välkommen!

info

ROCKABILLYBANDET CASH IS KING PÅ KÅREN

På torsdag 16/11 kommer Rockabillybandet Cash is King till kårhuset Rotundan. Bandet har under sommaren spelat ett flertal gånger på Kinos bakgård och där gjort succé! Inträde 30 kr! De går på scen 23.00

TEST

Test

TENTASLASQUE 27 OKTOBER

Fredagen den 27 oktober är det dags för höstens första Tentaslasque! På scen: Gustav Magnusson! (http://www.gustavmagnusson.com) Öppet 21.00-03.00. Inträde 20 kr. 6:~ i baren! Glöm inte leg och kårleg!

info

INSTÄLLD BANDKVÄLL

Bandkvällen med Rodde från Infinite Mass som skulle gått av stapeln den 29/9 på Kårhuset Rotundan är dessvärre inställd på grund av sjukdom.

info

KA-SCHING 28 SEPTEMBER

Dags för höstens första Ka-sching! Det amerikanska bluesbandet Hooters Blues återkommer till Kårhuset Rotundan efter sin bejublade spelning i våras, denna gång tillsammans med Dave Herrero! Inträde 40 kr. Öppet mellan 21.00 och 02.00. Hooters Blues går på scen 23.00. Glöm inte leg och kårleg!

AKTIVITET PÅ KARLSHAMNS KÅRHUS

Vi kan glatt medela att Karlshamns kårhus ska börja ha öppet regelbundet! .kauren skall ha öppet varje fredag och det är mellan klockan 20.00 och 01.00.

Välkommna!

info

NYA SERVRAR

Sommaren är en tid för serverbyte, det tyckte iaf vi i webgruppen så nu har vi bytt ut de två trotjänarna och slimmat upp parken lite. När man surfar ensam på sidan märks åtminstone en markant skillnad. Vi hoppas dessutom att detta kan hjälpa oss att få till en bättre utvecklingsmiljö och driva sajten frammåt men till det behöver lite mer intresserat folk (gärna grafiker för sånt skit kan vi inte alls).

info

BLEKINGE KÅRSPEX PRESENTERAR...

FLORENCE - Nolleföreställning. Konserthusteatern i Karlskrona, den 23 augusti 2006 kl 19.00. Naturligtvis är det fritt inträde för Nya studenter och Phaddrar.

För mer information se: http://spex.bthstudent.se

SOMMAR!

Nu så närmar sig sommaren och Kårhusgruppen vill tackar er alla för denna terminen! Hoppas alla får en härlig sommar & att jag ser er på Nolleveckan vecka 34!

PUBTÖMNING

På lördag kör vi så vårens pubtömning. Sekten vill inte ha en massa öl, cider och annat i lager över sommaren (förstörd öl? =(). Kåren håller öppen från 22.

info

PUBTÖMNING I KARLSKRONA DEN 27:E !!

Pubtömning! Fina priser i baren innan vi stänger för sommaren & även Happy Hour mellan 21:00-23:00! Hoppas vi ses på Rotundan! Öppet mellan 21:00 och 03:00 & glöm inte foto och kåregitimation. Välkommna ner nu när kårhusgruppen står bakom baren! :)

info

MUSIK PÅ LÖRDAG! (INDEMNITY)

Nu på lördag så kommer hårdrocksbandet Indemnity att spela på Kåren i Karlskrona. Samma kväll som Sjöslaget avslutas. Välkommna ner och lyssna, inträdet är 40kr.

SEKTEN WANTS YOU FOR 2006!

Sekten håller årsmöte den 11/5 klockan 19 i salen Rubinen.

SPEX 2006

Ett spex om krig och kärlek. Det är krig på Krim. Till Scutari­sjuk­huset kommer sjuksköterskan Florence Nightingale och hennes kolleger för att vårda skadade soldater. Men hennes vurm för hygien och renlighet ses inte bara med blida ögon.
Hon blir motarbetad av befälen och läkarna. Dessutom börjar det dyka upp tidningsartiklar om sjuk­huset. Vem kan ha skrivit dem? För mer info gå in på www.bsk.bth.se/~spex/

AFRICAN DAY ON ROTUNDAN.

Friday - May 5th will there be an african day on Rotundan.. for more information go to MASK homepage.
http://www.bsk.bth.se/~mask/fair.pdf

info

CHRISTAN LILJA PÅ BESÖK

Christian Lilja från skivbolaget labrador (www.labrador.se) kommer till Rotundan för att liva upp stämningen på dansgolvet! Ny skiva med The Radio Dept. är ute nu.

SJÖSLAGET - 06

Den 11-14 maj är det dags för det årliga Sjöslaget i Karlskrona. Besök gärna 6 kronors hemsida: http://sexkronor.stabilt.se/.

info

FLUMRIDE 2006

Med ett alldeles färskt sexmästeri, i samarbete med ett illaluktande och halvalkoholiserat™ BA, skall det anordnas en flumrajd som fortsätter att sätta lilla BTH på studentfesternas världskarta! Se till att ladda upp, vi lovar att ni inte kommer ångra en enda vaken sekund!

info

NINTENDO 8-BITAR

Måndá-wookisarna tänker lira lite Nintendo 8-bitars i någon timme nere på kåren nu ikväll (Lördag). Kom ner och gör oss sällskap. (Sen plockar vi bort grejerna och phestar på som vanligt) =D

info

BARTÖMNING I KARLSHAMN

Efter mycket daltande kommer vi fredag den 21 april kl 20.00 ställa vi upp portarna till kåren för en hederlig bartömmning i Karlshamn.
Priserna är 20 kr för all dricka, dvs Öl, Cider och Shots. Allt 20 kr stycket, välkommna!
För mer info om våran kår gå till http://www.bsk.bth.se/~smoersex/

info

SOPPSITTNING

RISC annordnar soppsittningen i år igen. Biljetterna säljs från och med måndag den 20/3.

info

THE SUNSHINE PÅ KÅREN!

Nu är det dags för en ny bandkväll! Den här gången är det bandet The Sunshine som besöker Kårhuset Rotundan. Bussar kommer att gå hem till Ronneby och Karlshamn. Mer info kommer! För att stilla nyfikenheten så är deras hemsida: http://www.thesunshine.se Där går även att provlyssna!

BILJETTER TILL THE SUNSHINE

...säljs av 6&, t.ex. kan man köpa biljetter på kårkvällarna eller genom att terrorisera slumpvis utvald sexmästerist.

BILJETTER SÄLJES...

Biljetter till The Sunshine säljs nu på kårexpen i Karlskrona tom den 28:e. Pris: 40 kr

info

MELODIFESTIVALEN PÅ STORBILD!

Välkommen till Rotundan kl 20.00 och titta på melodifestiveln på storbild ikväll 18/3.

info

KA-SCHING MED SCHLAGER TEMA

Dags för Ka-sching igen! Denna gången är det schlagertema som gäller och ni som få stå för underhållningen! Det är alltså dags för karaoke! Skulle de andra inte ha lika skön röst som du så kommer DJ Tomas, känd från Schlagerbaren, att spela skivor hela kvällen. Det blir även en hemlig gästbartender i nya baren! Nu med en helt nymålad källare. Inträde 30 kr Öppet 21.00-02.00

info

ISHOCKEY FINALEN PÅ STORBILD!

Välkommen till Rotundan kl 14.00 på söndag och titta OS-finalen i ishockey mellan Sverige och Finland. Baren är öppen.

info

OS 2006 PÅ STORBILD

Följande kommer att visas. Ishockey Sverige-Ryssland, Alpint Damer Super-G, Längdåkning herrar stafett, Ishockey Sverige-USA, Ishockey Sverige-Slovakien. Kommer även att visa ev. kvartfinaler, semifinaler och finalen. Välkommen!

info

STÄNGT 23 FEBRUARI P.G.A. RENOVERING

Torsdag den 23 februari är pubkvällen i Karlskrona stängd p.g.a omfattande renovering av källeren. OS kommer att visas under veckan som vanligt.
Välkommna tillbaka den 2 mars till Ka-Sching med bla. invigning av källaren, karaoke, DJ från Schlager baren.

info

SOMMARPHESTEN 2006

Lördagen den 4/2 är det åter dags för sommarphest i Ronneby, klockan 14:00 startar volleybollen och kåren har öppet från 22:00. Biljetterna säljs i Etapp VI i Ronneby, 12-13 måndag-fredag så länge det finns biljetter kvar. Flukta in rookiesarnas sajt för övrig info: http://www.bsk.bth.se/~rookies/rookie05/sommarphesten/

info

KA-SCHING MED HOOTERS BLUESBAND!

Dags för Ka-sching igen och den här gången blir vi besökta av ett amerikanskt band: Hooters Bluesband. Ni som är mer intresserade av bandet kan gå in på deras hemsia http://www.hootersblues.com. Inträdet är 40 kr hela kvällen! Välkommna!

MININOLLNING!

Denna veckan så har 6:~’s aspar hand om nollningen av de nya studenterna här på skolan.
Sexmästeriet i Ronneby vill ju givetvis hjälpa till på ett hörn och tar med sig lite rookiesar för att fylla upp leden på Rotundan ikväll så att större delen av asparna kan ta hand om de nya eleverna istället och leda dem på deras väg in i kårlivet!
Vi hoppas att ni nya studenter känner er välkomna och att ni får ett underbart mottagande av våra söta vänner i Karlskrona.
Så välkomna, alla ni gamla och nya studenter, till en kul kväll på kåren med många nya ansikten och med 6&, aspar och rookiesar lekandes bakom baren!


0.52s
Ver: 1.13.827~RC
Release: ScuD+
Release date: 2014-12-06