logotype
Language: På svenska In english
logotyper
ALLMÄNT
CAMPUS
 

NYHETSARKIVET, NYTT OCH GAMMALT I EN ENDA RÖRA

Aktuella · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013 · 2012 · 2011 · 2010 · 2009 · 2008 · 2007 · 2006 · 2005 · 2004

info

JULSITTNING RONNEBY BRUNN

Nu är det snart dags för årets sista sittning. Studentregion Blekinge tillsammans med våra sexmästerier och kårhus arrangerar en finsittning som börjar med ett julbord på Ronneby brunn och sen avslutas kvällen med gratis inträde till Natti. Under kvällen kommer även en komiker att underhålla oss.

När: 8 december kl 19.00 i Ronneby, insläpp från kl 18.30
Var: Ronneby brunn
Pris: 200kr (då ingår mat, underhållning, inräde på natti och bussar hem)
Bussar hem från Natti kl 02.00 till Karlskrona och Karlshamn
OBS! Finns endast ett begränsat antal biljetter.

Biljett försäljning sker mellan 26/11-5/12 på följande ställen:
Karlskrona: Kårexpen
Ronneby: Etapp VI
Karlshamn: Receptionen

NY POJEKTLEDARE FÖR STUDENTREGION BLEKINGE!

Funderar du på att göra något annat under ett år? Då har du nu möjligheten att söka tjänsten som projektledare för Studentregion Blekinge. Vi söker i första han en student vid BTH som är intresserad. Skicka din ansökan senast den 7:e december till Martin Bagge. Har du några frågor kontakta nuvarande projektledare Daniel Gunnarsson. Besök gärna www.bthstudent.se för mer information.

info

NU FINNS BILJETTER TILL ÖZZ NÛJEN!

Nu finns biljetter till Özz Nûjen som kommer till kårhuset Rotundan i Karlskrona. Observera att det finns ett begränsat antal biljetter så det är först till kvarn som gäller. Biljetterna finns att köpa i Karlskrona/Ronneby i kårexpen och receptionen i Karlshamn. Nedan finns även ett erbjudande från Swedbank där du har möjlighet att skaffa dig en gratis biljett.

Pris förköp: 30:- (har ni gäster måste de skrivas upp på karen.bthstudent.se senast kl 19.00 och kostar 20:- extra i dörren)
Pris i dörren: 50:- (även här gäller samma med gäster som ovan)
När? 30 November
Özz Nûjen på scen: senast kl 22.00 (kom i mycket god tid annars riskerar ni att missa evenemanget)
Ålder: 18år, inga undantag kommer att göras.

Kårhusgruppen i Karlskrona ordnar bussar hem efter kårkvällen kl 02.15 från Campus Gräsvik i Karlskrona till Ronneby och Karlshamn, glöm inte att hämta ut din bussbiljett!

Glöm inte att ta med dig leg och kårleg (personal vid BTH som vill komma måste vara med på gästlistan)

300 FÖRSKÖPSBILJETTER SÅLDA TILL ÖZZ NÛJEN!

Vi har nu sålt ca 300st biljetter till Özz Nûjen på kårhuset Rotundan! Vi kommer att släppa ytterligare 200st biljetter som finns tillgängliga direkt i dörren och dessa kostar då 50kr/st. Har du en gäst MÅSTE du skriva upp han/hon här på hemsidan som gäst senast kl 20.00 och det kostar då 20kr extra i dörren.

När ni kommer fram till entren så kommer den vanliga entren vara stängd. Istället öppnar vi två andra entrer bredvid. En för endast försköp utan gäster och en för försköp, gäster och betalande i dörren.

Bussar gå sen hem till Karlskrona och Ronneby kl 02.15. Ni som har bussbiljett har garanterad plats hem.

info

BUSSAR HEM FRÅN RONNEBY PÅ LÖRDAG!

På lördag ordnar Studentregion Blekinge bussar hem från Ronneby till Karlshamn och Karlskrona. Denna gången provar vi ett nytt sätt istället för bussbiljetter. Ni gör helt enkelt så att ni anmäler er på hemsida under evenemangen och anmäler er som outbildad och då är ni garanterade plats hem. kl 15.00 den 16 november kommer bussarna/taxin att låsas till det antal platser som finns

FIA ME DÔNK

We challenge you to play FIA ME DÔNK!!!
Do you want to win the grand prize of the FIA games? And win glory and the championship title for you and your team... sign up for FIA ME DÔNK which is played between november 8-11th this year.
The FIA games are held here in Carlscrona by 6:~ and our trainees and we\'ll make sure you have a nice weekend of games and partying.
This year we also host an \"informal dinner\" in which students should wear their overalls if you\\\'ve got them.

Sign up your team today at http://www.fiamedonk.se

See you there
6:~

info

ÖHLREISE

Nu är det dags för årets öhlreise! Lördagen den 29:e lämnar vi Svea rike för att som så många gånger förr gästa de grötgurglande grannarna väster ut! Som vanligt går bussresan ner till Köpendanmark och direkt in på Bottleshopen. Därefter tar vi oss vidare in till stan och går först på Carlsbergmuséet för att sedan släppa loss er på skattjakt. I biljetten ingår en baguett med en öhl/cider, inträde och två öhl på Carlsberg muséeum, ett Öhlrese 2007-tygmärke. Priset är 350 kr och sista anmälningsdatum är måndagen den 24:e september.
Anmälan sker till: ance05@student.bth.se

PHADDERUTBILDNING - 23/8

Phadderutbildningen 2007 äger rum den 23/8 klockan 10:00 i Karlskrona. Bussar avgår från Campus Karlshamn klockan 09:00 och hämtar upp i Ronneby vid Etapp 6 vid 09:30. Bussen reser sedan hem strax efter 16:00.

SEKTENS ÅRSMÖTE - 29/5 19:00, OPALEN

Sekten håller årsmöte den 29/5 klockan 19:00 i Opalen i Ronneby. Dagordningen finnes på http://karen.bthstudent.se/arsmote07.pdf vill du vara en del av nästa års kårhussektion så ska du absolut utan tvivel dyka upp på mötet och ta plats!

PUBTÖMNING!

Du missar väl inte pubtömningen på Rotundan ikväll? Vi öppnar 21.00 och är idag så givmilda att vi bjuder på entrén! Dock är det fortfarande 20kr för gäster! Alltså, det är helt gratis att komma in på Rotundan ikväll!

Det går även buss till Ronneby och Karlshamn efter kalaset, så alla ska ha chansen att ta del i festen!

Be there!

info

LASERGAME PÅ BTH I KARLSHAMN!

Boka in fredagen den 27/4 för Lasergame och annat roligt!
Vi börjar kl 16.00 i Etapp I på BTH Campus Karlshamn och spelar i 3 timmar. Därefter bjuder .smoersex alla deltagarna på grillning!
Priset ligger på 300kr. Glöm inte temakvällen på .kauren på kvällen. Mer info på http://smoersex.bthstudent.se/

info

FLUMMEN

Flumride kommer i år att gå av stapeln den 12 april och varar till långt in på efterföljande söndags morgon. Biljettsläpp sker den 19:e mars! För mer info spana in
http://www.brutal-akademien.org

info

SOPPHESTEN

RISC proudly presents Sopphesten 2007!!!
Årets sopphest kommer att inträffa 31/3. Biljetter kommer säljas i Rby från 26:e till och med den 30:e, i Khn den 27:e och i Kna den 28:e.

info

ALTO: FESTIVAL

Alto och Studentregion Blekinge hälsar välkomna till en minifestival den 30 mars på Rotundan. My Darling YOU!, Three is a Crowd och Gustav Magnusson spelar, liksom två DJ:s. Inträde: 40 kr vid förköp, 50 kr i dörren. Biljetter kan köpas från och med 20 mars på kårexpeditionerna i Karlskrona och Ronneby samt i informationsdisken i Karlshamn. Bussar kommer att gå till Ronneby och Karlshamn efter stängningsdags. Mer info och länkar till banden finns på evenemangssidan!

TENTASLASQUE OCH THEMAPHEST 24/3

Tentorna är avklarade och det är dags att fira/sörja resultatet! På Rotundan är det dags för tentaslasque, den här gången med temat Filmkaraktärer! Liveband: Rusty Cage från Lund! Inträde: 20 kr. Öppet 21.00-02.00.Studentregion Blekinge sponsrar bussar som 02.20 går till Ronneby och Karlshamn! Välkomna till Rotundan!

info

S:T PATRICKS DAY I KARLSHAMN

På lördag (den 17 mars) kl 19.00 annordnar .smoersex i Karlshamn en sittning på .kauren med S:t Patricks Day-tema. En vanlig kårkväll med samma tema följer kl 21.00. Mer info finns på http://stp.1g.se

B-CERT.

Dags för årets omgång av B-certifikat-skrivning. Detta är för er som vill ha en omfattande certifiering som visar att ni är pubutbildade. Tredje delen äger rum i Karlskrona den 3 mars klockan 09:00, anmälan till studenthälsan eller er lokala kårhussektion. (utbildningen är OBLIGATORISK för de nya sexmästerierna!)

KA-SCHING 1 MARS

Dags för Ka-sching igen! Det blir en rockkväll på kåren den här gången! Bandet Edge of a Circle kommer och spelar. Kolla och lyssna in dem på http://www.edgeofacircle.com. Entré 30 kr. Buss avgår till Ronneby och Karlshamn ca. kl. 02.15.

KA-SCHING TORSDAG 25/1

Torsdagen den 25/1 är det dags för årets första Ka-sching! Vi får besök av DJ Sjöland från The Sound Of Deejays! I Nya baren spelar coverbandet The Feintz! Inträde: 30 kr. Välkommen till Rotundan! Glöm inte leg och kårleg!

MININOLLNINGSAVSLUTNING OCH TRUBADUR!

På torsdag (18/1) är det avslutning på mininollningen i Karlskrona. Vi får då även besök av trubaduren Leif Andersson! Inträde 20kr! Välkomna till Rotundan!

info

BUSSAR FRÅN MININOLLNINGEN

Till mininollningen på torsdag (18/1) kommer det att gå en buss för den som vill ta sig hem från Karlskrona. Bussen går till Ronneby och sedan vidare till Karlshamn. Välkomna hit och trevlig resa!


0.58s
Ver: 1.13.827~RC
Release: ScuD+
Release date: 2014-12-06