logotype
Language: På svenska In english
logotyper
ALLMÄNT
CAMPUS
 

NYHETSARKIVET, NYTT OCH GAMMALT I EN ENDA RÖRA

Aktuella · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013 · 2012 · 2011 · 2010 · 2009 · 2008 · 2007 · 2006 · 2005 · 2004

info

JULSITTNING 2008

Julsittning i Ronneby den 13 december! På med tomtedräkt, luva, ladda med glögg, pepparkakor, gröt och ladda julsläden (de är eldrivna nuförtiden. Skattereduktion pga miljövänlighet, ni vet). Nu blir det åka av!

PUBTÖMNING

Torsdagen den 11 december är det pubtömning på kåren i Karlskrona efter julsittningen!
Bussar går till ronneby och khmn!

Välkomna!

info

ERIK HASSLE KONSERT PÅ KÅREN!

Välkomna på höstens stora konsert på kåren! Erik Hassle från västkusten kommer och spelar, konserten drar igång 22.30 och det är 40:- i entre hela kvällen. Kåren håller öppet mellan 21-02. Det kommer gå bussar till RBY och KHN, anmäl dig här på hemsidan. Välkomna!!

info

FOTOALBUM

Ni har väl lagt märke till att man återigen kan spara fotoalbum på kårsajten? Dessutom kan zip-filen med originalen sparas så dessa kan laddas ner oskalade av er besökare!

info

KINKY NIGHT 2008

* KinkyNight 2008 - As kinky as you wish

* Den 1 november kl. 22.00 på Kauren i Ronneby

* Biljettförsäljning i Karlskrona och Ronneby den 24/10 samt 28-30/10, 12:00 - 13:00

* Biljettpris: 50 SEK

* Transport går från Ekmans till respektive ort 02:15

* Glöm inte att anmäla dig till bussen på kårsidan!

info

KOMMANDE AVBROTT

Under söndagen den 12/10 kommer sajten ligga nere mellan 13:00 och senast 19:00. Detta pga att en ny version utav sajten skall släppas, denna nya version har fått namnet [Werner] och kommer (om allt går bra) ersätta den nuvarande versionen [Dettner]. Avbrottet berör endast http://karen.bthstudent.se

info

HEMTRANSPORT NU PÅ LÖRDAG!

För de käcka studenter som valt att leka loss på Kårhuset i Ronneby nation nu på lördag kan vi meddela att det går buss hem!
Bussen går från Ekmans till Campus Gräsvik klockan 02:15! Tyvärr finns det ingen transport med destinationen Karlshamn den här gången.
Väl mött!

info

DÔNKSLAGET -08

Den 3-5 oktober anordnar Sexmästeriet 6:~ och de nya asparna en häftig studentfest i Karlskrona. Detta är en ny version av Karlskronas gamla studentfester Fia mé Dônk och Sjöslaget. Nu är det nämligen så att vi slår ihop det till en enda stor fest!

Denna fest är till för både studenter på BTH och studenter från andra högskolor i Sverige. Så detta är alltså ett ypperligt tillfälle att knyta kontakter med andra studenter från andra högskolor. Så fixa ihop ett gäng glada studenter och kom och lek med oss.
I varje lag ska man vara mellan 4 – 8 personer.

Första dagen spelar man Fia med knuff, fast med lite annorlunda regler och finalisterna får äran att spela på nordens största fiabräde. Det är inte illa det! På kvällen blir det kårkväll med liveband.

Andra dagen på festen bygger man båtar för att sen segla iväg och slåss om den gyllene Dônken. På kvällen slår vi till stort och har en sjukt rolig piratsittning inne på Rotundan och där kommer kvällens bästa utklädda att utses! Även denna kväll blir det kårkväll med liveband.
Detta är ett tillfälle som är dumt att missa!

Anmäl dig NU! anmalan@donkslaget.se

Kolla även in hemsidan för mer info.
www.donkslaget.se

Välkommen! //Sexkronor 2008


info

ÖHLREISE

Nu är det dags för årets öhlreise! Lördagen den 27:e lämnar vi Svea rike för att som så många gånger förr gästa de grötgurglande grannarna väster ut! Som vanligt går bussresan ner till Köpendanmark och direkt in på Bottleshopen. Därefter tar vi oss vidare in till stan och går först på Carlsbergmuséet för att sedan släppa loss er på skattjakt. I biljetten ingår en baguett med en öhl/cider, inträde och två öhl på Carlsberg muséeum, ett Öhlrese 2008-tygmärke. Priset är 350 kr och sista anmälningsdatum är onsdagen den 24:e september.
Anmälan sker till: majz06@student.bth.se

info

FASHION RWD<<

Join the MSLS 2009 class for Fashion, music and dance on Sept 29th at the Rotundan Pub. Starting at 21:00 there will be a recycled clothing and household items sale, samba dance lessons, tasty snacks from Scarva Eco-farm and a fashion show with live auction. To continue into the night there will be dancing and music provided by The Insiders, a DJ from the UK.

BUS FROM KA-SCHING/FASHION RWD<< TO RONNABY VIA KARLSHAMN

PÅ torsdag efter kårkvällen i Karlskrona kommer det att gå buss hem från Kashing/FASHION SHOWEN i Karlskrona. Bussen avgår kl 02.15 från Campus Gräsvik. För att vara garanterad plats hem så anmäl dig som "outbildad" på hemsidan under "Bus to Karlshamn via Ronneby".

On thusday there will be bus home to Ronneby and Karlshamn. They leave at 02.15 from Campus Gräsvik in Karlskrona. To be guaranteed a place at hte bus sign up as "non-educated" at "Bus to Karlshamn via Ronneby"

FEL PÅ SIDAN

Det har hänt lite grejjer i maskineriet bakom kårhussajten och tyvärr är det delvis av den sämre sorten.
Just nu fungerar fotouppladdningen rätt svajjigt - för att vara mild.

Hittar du nåt som verkar konstigt eller har lite kreativa förslag vore det fint om du hörde av dig till karen-web@bthstudent.se och berättade om det. (Är det ett fel du vill rapportera så är det bra om du slänger med versionsraden som nämns nere till vänster på sidan)

TIPSY DANCE CLUB PÅ ROTUNDAN

Kårkväll på torsdag - Tipsy Dance Club visar lite danssteg mellan 22-23 för de som är intresserade. Välkomna!

info

ENKLARE STATUSKOLL

För att hjälpa Er att hålla bättre koll på om det är öppet eller stängt på kårhusen har vi skapat feeds och kalenderfiler som ni kan prenumerera på.

Alla:
http://karen.bthstudent.se/meta/rss
http://karen.bthstudent.se/meta/atom
http://karen.bthstudent.se/meta/vcal
http://karen.bthstudent.se/meta/ical

Karlshamn:
http://karen.bthstudent.se/meta/rss/khn
http://karen.bthstudent.se/meta/atom/khn
http://karen.bthstudent.se/meta/vcal/khn
http://karen.bthstudent.se/meta/ical/khn

Karlskrona:
http://karen.bthstudent.se/meta/rss/kna
http://karen.bthstudent.se/meta/atom/kna
http://karen.bthstudent.se/meta/vcal/kna
http://karen.bthstudent.se/meta/ical/kna

Ronneby:
http://karen.bthstudent.se/meta/rss/rby
http://karen.bthstudent.se/meta/atom/rby
http://karen.bthstudent.se/meta/vcal/rby
http://karen.bthstudent.se/meta/ical/rby

VILL DU JOBBA I BAREN?

Efter nollningen finns det möjlighet att gå en utbildning för att jobba i baren i Karlskrona. Logga in med ditt användarnamn och lösenord som du fått av BTH uppe till höger sen klickar du på Pubutbildning - Karlskrona. Där anmäler du dig som outbildad. Har du inte fått ditt lösenord och då inte lyckas anmäla dig så går det bra att komma ner till utbildningen ändå så fixar vi det i efterhand.

Följande datum gäller:
8 september kl 18.00

Då samlas vi på Rotundan (kårhuset i Karlskrona) och går igenom hur vi jobbar under kvällarna. Räkna med att det tar ca 1-2h. Skulle du inte kunna något av de tillfällen som ges så hör av dig till någon i styrelsen eller skicka ett mail till hela styrelsen på: khg@bthstudent.se

Välkommen!
KHG

ASPIRERA 2009?

Våga aspirera till Sexmästeriet 2009!

Tycker du om att festa? Sticker du ut? Gillar du att göra det roligt för andra och vill du lära känna många andra studenter? Då ska du absolut aspirera till Sexmästeriet 2009! Som asp får du vara med och anordna studentfester, sittningar, åka på fester och vara med om en massa andra spännande saker tillsammans med sexmästeriet.

Du kommer slita, du kommer skoja och framförallt, du kommer få med dig så mycket mer än att examensbetyg när du lämnar BTH.
Kom gärna på våra öppna möten och se vad du tycker. Du kommer inte ångra dig!

Tid och plats:
3/9 18:00 utanför Rotundan

PUBTÖMNING I KARLSKRONA!

Lördagen den 24 maj så har vi pubtömning i Karlskrona. Det kommer att vara förmånliga priser på öl/cider. Inträde 20:- Öppet mellan 21.00-03.00. Ni som i Karlshamn/Ronneby finns möjlighet att åka buss hem efteråt.

BUSS HEM FRÅN PUBTÖMNINGEN I KARLSKRONA

Efter pubtömningen i Karlskrona finns möjlighet till att åka buss hem till Ronneby och Karlshamn. Anmälan ger garanterat plats hem. Anmäl er i tid då platserna brukar ta slut.
Rotundan stänger 03 men bussen går hem klockan 02 - som önskat!

info

BHARTÖMNING KARLSHAMN STYLE!

Nu på fredag den 23/5 är det dags för Karlshamn att tömma bharen igen och vi behöver din hjälp! Ta på dig partykläderna och ta med dig polarna, glöm inte kårlegg,id och 20kr så gör vi bhartömmningen till årets fest. Bussar till Kna o Rby åker vid slutet av kvällen.

info

SJÖSLAGET 2-3 MAJ

Skepp o´hoj alla phestsugna landkrabbor & pirater!

Den 2 maj går startskottet för årets Sjöslag i Carlscrona.
Denna helg kommer vara fylld med sjöröveri, phest & massor av dônk.
Så packa ner ert glada phesthumör och kom och phesta loss med oss i 6:~ och alla andra pirater.
Denna roliga phest kommer pågå till den 4 maj då alla pirater lämnar land & seglar hem till sitt.

Läs mer på våran hemsida: http://6kronor.bthstudent.se/sjoslag/

KÅREN STÄNGD PÅ TORSDAG 24/4

Kåren är stängd på torsdag och istället så går det bussar hem från kåren i Ronneby.

info

TJEJSITTNING

Nu är det äntligen dags för TJEJSITTNING efter flera års uppehåll! En sittning gjord av tjejer för tjejer, det är helt enkelt något ni tjejer inte får missa!
Efter sittningen är det vanlig kårkväll för alla, samt bussar efteråt till kna/khn för de som bor där.

Biljettpris: 150 kr
När: 12/4 kl. 19.00
Var: Föreningarnas Hus i Ronneby
Biljetter säljs på resp. skola fr.o.m. den 31 mars, checka mailen för mer exakta tider.

info

SOPPFESTEN

RISC proudly presents Sopphesten 2008!!!
Årets sopphest kommer att inträffa 5/4.
För biljettköp, kontakts NameLess (mabt05).

TENTASLASQUE/KA-SCHING DEN 29:E MARS!

Den 29:e mars slår vi på stort här i Karlskrona. Vi har både tentaslasque och Ka-Sching samma dag. Under kvällen kommer 3 Vise att underhålla oss. Inträde 20kr hela kvällen.

KÅRKVÄLL TORSDAG 21/2

På Torsdag är det kårkväll som vanligt. Vi slår upp portarna kl 21.00. Fram till kl 23.00 är det gratis inträde därefter 20kr.
Glöm inte att anmäla gäster här på hemsidan senast kl 20.00 på torsdag.
Glöm inte att ta med leg och kårleg!

OPEN MIC PÅ TORSDAG 14/2

På Torsdag kör vi Open Mic! Så känner du för att gå upp på scen och sjunga eller spela någon instrument så har du chansen nu. Gitarr finns, vill du spela något annat är det bara att ta med det.

Givetvis är du välkommen att bara komma dit och lyssna.

Gratis inträde fram till 23.00 och därefter 20kr som vanligt. Glöm inte att anmäla gäster senast kl 20.00. Ta med Leg och Kårleg

LJUDFEST PÅ .KAUREN!

Denna veckas .kaurkväll arrangeras med hjälp av programmet Digitala Ljud på Campus Karlshamn. Det bjuds på livespelningar, musikinstallationer med mera. Kåren öppnar redan 18.00 och alla studenter med gäster är välkomna som vanligt. En spännande helkväll på .kauren garanteras!

INVIGNING KÅREN V2.0 OCH MININOLLNINGS AVSLUTNING

Den 25 januari slår vi upp portarna till kåren i Karlskrona igen. Under julen så har det pågått stora renoveringar inne på rotundan, vi har bla köpt helt nya möbler och ordnat fler sittplatser, helt ny belysning, målat, nya högtalare osv. Så ni är välkomna kl 21.00 den 25:e november och det är gratis inträde hela kvällen! Det kommer även att gå buss hem till Ronneby och Karlshamn kl 03.15. Anmäler till bussen här på hemsidan.

Glöm inte leg och kårleg (eller kvitto på betald kåravgift)

info

TILLFÄLLIGT AVBROTT

Ikväll, tisdag, från och med klockan 18:30 kommer kårsajten att ligga nere på grund av underhållsarbete.


0.54s
Ver: 1.13.827~RC
Release: ScuD+
Release date: 2014-12-06