logotype
Language: På svenska In english
logotyper
ALLMÄNT
CAMPUS
 

NYHETSARKIVET, NYTT OCH GAMMALT I EN ENDA RÖRA

Aktuella · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013 · 2012 · 2011 · 2010 · 2009 · 2008 · 2007 · 2006 · 2005 · 2004

info

NYÅR

Nyår närmar sig med stormsteg och vi i Rotundan vill ju självklart att ni alla ska ha en så trevlig natt som möjligt, därför har vi nyårsöppet i år igen! Så sväng förbi Rotundan på nyår och fira det nya året tillsammans med dina kära kurskamrater och medstudenter!

PUBTÖMNING 15/12

Det är snart dags för juluppehåll och då vi inte vill att något vårt förråd ska bli gammalt så har vi reducerade priser på precis allt i sortimentet! Så kom förbi den femtonde och ha en trevlig stund med oss.

info

12-12-12

På onsdag så firar vi det lite roliga datumet 121212 på Rotundan. Vi öppnar för matförsäljning vid 12, såklart, och stänger vid tolvslaget på natten. Däremellan erbjuder vi, utöver det vanliga, hamburgartallrikar och diverse tävlingar. Tävlingarna drar igång 17:30 så ni behöver itne oroa er för någon skolkrock. Kom förbi och ha en trevlig eftermiddag/kväll med oss.

TOGAPHEST

Nu på lördag anordnar sapparna sin första temakväll på Rotundan och vi hoppas att det kommer bli jättebra. Men för att det ska bli en lyckad tillställning så måste det komma gäster, biljetter går att köpa i J-huset mellan 12 och 13 på tisdag och eventuellt onsdag och dessa kostar 25 riksdaler. Skulle det vara som så att du inte hinner få tag på en biljett så går det såklart att komma ändå fast då kostar det 35 kr i dörren. Observera att de som inte är kårmedlemmar kommer att behöva betala 40 kr utöver biljettpriset för att komma in. Hoppas ni har en bra vecka så ses vi på fredag och lördag.

KINKY NIGHT 2012

Som ni ser på bannern så anordnas Kinky Night i år igen, tyvärr är förköps-biljetterna slut. Ni är dock alla varmt välkomna ändå och vi hoppas att vi får se er där.

MYSTISK ÄNDRING AV ÖPPETTIDER

Denna veckan så kommer Rotundan att hålla öppet både torsdag och fredag men dock inte lördag. Vad detta beror på är ingen som vet. Är det Tryckfels Nisse som varit framme, eller är det hela en stor konspiration för att dölja myndigheternas samarbete med utomjordingar? Hur som helst så slår vi upp portarna vid 22 på torsdag och 20 på fredag.

FIASLAGET

Som ni kanske ser på bannern ovanför så anordnas Fiaslaget i helgen. Detta är ett helfestligt event som anordnas av Rotundans utskott Sexistenz. Vi kommer att ha kårpubben öppen torsdag, fredag och lördag denna veckan och hoppas på att få se så många av er där som möjligt. För mer info om Fiaslaget besök Sexmästeriets hemsida, http://sexistenz.bthstudent.se/

PS. Vi börjar även att servera toast nu på torsdag, bara så att ni vet. DS.

SAPPARNAS FÖRSTA JOBBKVÄLL

Nu har vi fixat en del på Rotundan och hela stället formligen skiner av renlighet. Och för att se till att vårt fina kårhus håller sig rent åtminstone lite längre så kommer årets Sappar att stå BAKOM baren där de inte kan smutsa ner kårhuset fullt så mycket som de kan när de springer rundor som de gärna gör annars. Så kom förbi nu på lördag och säg hej till goda vänner ha en allmänt trevlig avslutning på veckan.

PUBUTBILDNING

Nu på måndag klockan 18:00 kommer det att anordnas en pubutbildning för de som vill jobba i baren på Rotundan. Vi vill även passa på att informera om att de som fick sin utbildning för mer än två år sedan nu inte längre kan anmäla sig som pubhjältar om de inte går om utbildningen.

ETTNING

Nu är Introduktionsveckan över och vi hoppas att ni alla har haft lika roligt som vi. Nu på fredag börjar Ettningen då vi firar vårt första högskolepoäng, så kom förbi kårhuset vid 18:00 och lek med Sexmästeriet i 24 timmar! När denna lilla lekstund är över så anordnas årets finaste sittning, Ettesittningen, biljetter till denna finns att köpa i J-huset mellan klockan 12 och 13, måndag till onsdag.


0.49s
Ver: 1.13.827~RC
Release: ScuD+
Release date: 2014-12-06