logotype
Language: På svenska In english
logotyper
ALLMÄNT
CAMPUS
 

NYHETSARKIVET, NYTT OCH GAMMALT I EN ENDA RÖRA

Aktuella · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013 · 2012 · 2011 · 2010 · 2009 · 2008 · 2007 · 2006 · 2005 · 2004

NYÅRSFIRANDE

Som vanligt och som sig bör så håller Rotundan extraöppet på Nyårsafton så att vi alla har någonstans att räkna in det nya året tillsammans med kompisar. Vi öppnar vid 21 och stänger inte förens 03.

PUBTÖMNING 14/12

Lördagen den 14/12 så har vi vår terminsenliga pubtömning, då vi sänker priserna på hela sortimentet. Så kom gärna förbi och säg hej då till alla dina kamrater innan hjuluppehållet. Puben öppnar 22:00.

ETTESITTNING

Håller du med om att det ibland blir lite väl mycket overaller på Rotundan? Kom förbi på lördag efter Ettesittningen. Sittningens klädkod är kostym och de allra flesta kommer att fortsätta ha på sig kostymen till pubkvällen. Så om du vill festa med finklädda studenter är det bara att trilla förbi. Portarna beräknas slå upp vid 22.

info

INTRODUKTIONSVECKAN I KARLSKRONA

Under den första veckan nu när skolan börjar så anordnar Sexistenz en hejdundrandes introduktion för alla våra nya studenter! Den börjar redan på fredagen med en Campusfestival, sen anordnas lekar, pubkvällar och en massa andra bra att göra aktiviteter. Schema och mer information finns att hitta på http://sexistenz.bthstudent.se/

ÖPPETTIDER UNDER INTROVECKAN

Fredag 30/8: STÄNGT*
Lördag 31/8: 21-02
Söndag 1/9: STÄNGT
Måndag 2/9: 17-21
Tisdag 3/9: STÄNGT
Onsdag 4/9: STÄNGT
Torsdag 5/9: 22-02
Fredag 6/9: 17-21
Lördag 7/9: 22-02

*Vi kommer att finnas till på Campusfestivalen och servera dryck på plats.

info

PUBTÖMMNING

Nu är läsåret snart slut och det vill vi fira med en hejdundrande fest. Så kom förbi Rotundan och ha en otroligt upplyftande kväll med oss och dina kurskamrater.
Puben öppnar vid 22 och är öppen ända till 03.

METALKVÄLL

Trött på den vanliga dunka dunkan på vanliga uteställen? Kom förbi Rotundan ikväll där vi har ett Metal-tema. Dra på dig dina tightaste jeans och kom förbi och njut till riktigt bra musik.

CIDERPROVNING PÅ LÖRDAG

Nu på lördag anordnar BOSS en ciderprovning på Rotundan och därför kommer puben att öppna 22 istället för 21.

info

FREDAG

Nu på fredag så har Plankan en sittning på Rotundan så istället för en After School så anordnas en kårkväll så att våra kära Fysplanare inte behöver leta efter ett dyrt vattenhål i centrum.
Vi slår upp portarna vid 22 och notera att denna kårkväll ersätter lördagens.

info

ÖPPETTIDER

Det har rått förvirring kring våra öppettider, så för att klargöra för alla skriver vi upp Rotundans öppettider här så att det syns tydligt:

After School: fredagar 17-21, varannan vecka. (öppet jämna veckor)
Kårkvällar: lördagar 21-02, (undantag efter sittningar kan förekomma).

Skulle öppettiderna någon vecka avvika så meddelas detta blandannat via vårt nyhetsutskick och här på hemsidan.

KÅRKVÄLLEN 4:E MAJ STÄNGD

Tyvärr så har vi inte fått tag på något jobblag som kan jobba nu på lördag så därför är det tyvärr stängt. Vi hoppas ni har överseende med detta och kommer nästa vecka med dubbelt så gott humör istället.

May the 4:th be with you.

info

AFTER SCHOOLEN FLYTTAD

Under vecka 18 så är After Schoolen flyttad till på onsdagen, 1:a maj alltså. Så kom förbi och ha en trevlig stund med oss efter ett år med arbete och slit.

info

FLUMRIDE

Även i år anordnar Sexistenz, tillsammans med Brutal Akademien, Flumride. Information till detta helfestliga event finns på http://www.brutal-akademien.org/

ÖPPETTIDER UNDER FLUMMEN 24-27

Nu är Flummen här och då har vi återigen lite speciella öppettider på kårpuben i Karlskrona:

Onsdag: 21:00
Torsdag: 21:00
Fredag: 21:00
Lördag: 22:00

Pågrund utav nya brandföreskrifter så kommer deltagare i Flummen att ha företräde till kårpuben fram tills 23, dock kommer alla in som vanligt på onsdagens Förflumm.

info

SPELKVÄLL 2013-04-19

Dags att spela lite spel! Har du ett spel hemma, men ingen att spela med? Ta med det och hitta några nya vänner hos oss att spela det med. Eller varför inte låna ett av våra? Fredagen den 19:e tänkte vi att After Schoolen skulle dedikeras till brädspel, så kom förbi och bidra till den goda stämmningen. Som vanligt öppnar vi 17.

ROST-SITTNING OCH KÅRKVÄLL 2013-04-20

Nu på lördag anordnar ROST en av sina årliga sittningar för sina medlemmar på Rotundan och vi kommer därför att slå upp portarna en timme senare än vanligt. Så vi ses runt 22 på lördag allihopa.

info

LOUD 2013-04-13

Lördagen den trettonde april så kör vi på ett House tema, så släng på dig dina fränaste vite kläder och röj loss på dansgolvet på Rotundan.

info

AKTIVFIX

Byggnader som används slits och därför måste man då och då göra extra stora insattser för att städa och rusta upp. Så därför har Rotundan en Aktivfix den 9:e och 10:e för att se till att Sveriges finast belägna kårhus inte faller samman. Om du vill hjälpa till är det bara att komma förbi mellan 16 och 20.

info

KANINAPHTON 2013-03-16

Kååtha Kamrater anordnar för första gången den årliga Kaninaphton i Karlskrona. Biljetter till denna kaniniga kväll säljes i kårexpeditionen i j-huset under deras normala öppettider. Biljetter till sittningen med tillhörande kårkväll kostar 80 kr, biljett till bara kårkvällen kostar 40 kr. För dem som inte är kårmedlemmar tillkommer 40 kr.

ROTUNDAN STÄNGD FÖR HELGEN

Denna helgen är det tyvärr varken någon After School eller Kårkväll eftersom Rotundan är bokad över hela helgen.

SOMMARPHEST

Det är kanske kallt, det är kanske en massa snö och havet är kanske täckt av is, men det hindrar inte oss från att fira den ljuvliga svenska sommaren! Sapparna anordnar en trevlig Sommarphest den 9:e februari med bl.a. grillning och beachvolleyboll, sen avslutas dagen med en sommrig tillställning på Rotundan. Biljetter säljes i J-huset mellan 12 och 13.

AFTER SCHOOL MED SCHLAGERQUIZ

På lördag så börjar Schalgerfestivalen med den första deltävlingen här i vårt kära Karlskrona. Så på fredag kommer vi att ha en liten frågesport för att kora Karlskronas schlagermästare. Så kom förbi After Schoolen och vem vet, du kanske går därifrån med ett pris?

SSK-INTRODUKTION

Då var det dags för en ny vårtermin och med det kommer det nya studenter. Dessa måste ju såklart välkommnas till Karlskrona och BTH på bästa möjliga sätt, därför anordnar vi en liten tredagarsintroduktion åt dem. Om du har några frågor eller bara vill ha mer information så hör av dig till draften@bthstudent.se.

TENTASLASQUE

Hej igen allihopa, hoppas ni har haft en bra jul och ett trevligt nyår. Nu är det som bekant tenta veckor och när de är över är det dags att göra plats i huvudet för ny information, och det löser vi med en Tentaslasque nu den 19:e. Så kom förbi och säg hej till alla kamrater som du saknat över jul, och så hoppas vi att alla tentor gick bra.


0.5s
Ver: 1.13.827~RC
Release: ScuD+
Release date: 2014-12-06